Warta

  • Konsung Ngahontal Kerjasama Strategis sareng FIND Pikeun Ngamajukeun Pangembangan Alat Médis di Nagara Panghasilan Rendah sareng Menengah Global Babarengan

    Konsung Ngahontal Kerjasama Strategis sareng FIND Pikeun Ngamajukeun Pangembangan Alat Médis di Nagara Panghasilan Rendah sareng Menengah Global Babarengan

    Ngaliwatan sababaraha babak kompetisi jeung leuwih ti belasan kawentar IVD R&D jeung pausahaan manufaktur, Konsung dileler hibah proyék ampir multi-juta dollar dumasar kana platform téhnologi biokimia garing ku FIND dina bulan Séptember.Kami parantos nandatanganan ...
    Maca deui
  • meuli Ventilator

    meuli Ventilator

    ✅Upami anjeun sering hudang wengi, choking atanapi sesak napas, anjeun tiasa kaserang panyawat apnea sare anu parah.Sareng, upami ieu masalahna, anjeun panginten kedah nganggo ventilator pikeun ngabenerkeun gangguan bobo.✅Tapi, kumaha carana milih ...
    Maca deui
  • Poé Jantung Dunya

    Poé Jantung Dunya

    29 Séptémber, Poé Jantung Dunya.Generasi ngora geus di handapeun resiko gede nalangsara ti gagal jantung, sabab panyababna bener lega.Ampir sadaya jinis panyakit jantung bakal mekar janten gagal jantung, sapertos myocarditis, infar myocardial akut ...
    Maca deui
  • Konsung analis biokimiawi garing

    Konsung analis biokimiawi garing

    Panyakit kardiovaskular (CVD) mangrupikeun panyabab utama maotna sacara global.Diperkirakeun 17.9 juta jalma maot tina CVD dina 2021, ngawakilan 32% tina sadaya maotna global.Tina maotna ieu, 85% disababkeun ku serangan jantung sareng stroke.Upami aya masalah pikeun ngiringan ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih ventilator

    Kumaha carana milih ventilator

    ✅Upami anjeun sering hudang wengi, choking atanapi sesak napas, anjeun tiasa kaserang panyawat apnea sare anu parah.Sareng, upami ieu masalahna, anjeun panginten kedah nganggo ventilator pikeun ngabenerkeun gangguan bobo.✅Tapi, kumaha carana milih ...
    Maca deui
  • Kumaha Milih Konsentrator Oksigén Pangsaéna pikeun Anjeun 2022-08-31

    Kumaha Milih Konsentrator Oksigén Pangsaéna pikeun Anjeun 2022-08-31

    ❤️ Upami anjeun atanapi anu dipikacinta peryogi terapi oksigén dina kahirupan sapopoe anjeun, maka teu aya ragu anjeun sahenteuna rada wawuh sareng paporit taunan, konsentrator oksigén.✅ Aya sababaraha fitur sareng kauntungan anu béda-béda ...
    Maca deui
  • Konsung analisa urin portabel

    Konsung analisa urin portabel

    Panyakit ginjal kronis mangrupikeun karusuhan urologis kaséhatan manusa, mangaruhan kira-kira 12% tina populasi dunya.Panyakit ginjal kronis tiasa maju ka gagal ginjal tahap akhir, anu fatal tanpa panyaring buatan (dialisis) atanapi transpl...
    Maca deui
  • téhnologi telemedicine

    téhnologi telemedicine

    Dina mangsa pandémik, aya lonjakan jumlah pasien anu nuju ka perawatan virtual.Sareng sanaos panggunaan telehealth turun saatos lonjakan awal taun 2020, 36% pasien masih ngaksés jasa telehealth di 2021 - paningkatan ampir 420% tina 2019. Salaku t ...
    Maca deui
  • Konsung analis biokimiawi garing

    Konsung analis biokimiawi garing

    Numutkeun kana survey anu dilakukeun ku International Diabetes Federation (IDF), ampir 537 juta sawawa umur 20 dugi ka 79 dilaporkeun kaserang diabetes di sakuliah dunya, kalayan sakitar 6,7 juta jalma maot tina panyakit éta dina 2021. Panaliti ogé nyatakeun yén kasus éta. .
    Maca deui
  • analis sél getih bodas

    analis sél getih bodas

    Antibiotik mangrupikeun ubar anu penting.Loba antibiotik bisa hasil ngubaran inféksi disababkeun ku baktéri (inféksi baktéri).Antibiotik tiasa nyegah panyebaran panyakit.Sareng antibiotik tiasa ngirangan komplikasi panyakit anu serius.Sanajan kitu, overuse of ...
    Maca deui
  • Mesin nyeuseup Konsung

    Mesin nyeuseup Konsung

    Pertussis, ogé katelah batuk whooping, nyaéta inféksi saluran pernapasan anu pohara nular anu disababkeun ku baktéri Bordetella pertussis.Pertussis gampang nyebar ti jalma ka jalma utamana ngaliwatan titik-titik anu dihasilkeun ku batuk atawa bersin.Kasakit anu paling ...
    Maca deui
  • Métode kromatografi imun fluoresensi

    Métode kromatografi imun fluoresensi

    Iraha urang kedah nganggo antibiotik pikeun pengobatan?PCT (procalcitonin) tiasa nyarios ka anjeun.Sanaos aya gejala umum antara inféksi baktéri sareng virus, tingkat PCT nunjukkeun dorongan anu jelas dina kalolobaan inféksi baktéri.Nalika katépaan ku inféksi baktéri ...
    Maca deui