téhnologi telemedicine

Dina mangsa pandémik, aya lonjakan jumlah pasien anu nuju ka perawatan virtual.Sareng sanaos panggunaan telehealth turun saatos lonjakan awal taun 2020, 36% pasien masih ngaksés jasa telehealth dina 2021 - paningkatan ampir 420% tina 2019.

Sapanjang waktos, téknologi telemedicine ngan bakal janten langkung maju, langkung seueur sarat pasien tiasa nyugemakeun langkung saé sareng ngaréspon kana krisis kaséhatan anu lumangsung, teras ngagancangkeun dampakna dina industri kasehatan.

6A9551C00F2942101CE04A96B2905986


waktos pos: Aug-23-2022